De diensten die ik aanbied.

Ik ondersteun eigenaren, ondernemers en directies met de volgende diensten. De werkzaamheden kunnen enkele dagen, weken of zelfs maanden beslaan. Geheel afhankelijk van de vraag en de complexiteit van de vraag. De verschillende diensten zijn afzonderlijk af te nemen maar ook volgordelijk.

1. Definiëren.
De vraag/opdracht/probleem definitie van de onderneming specifiek maken en formuleren. Toets of het probleem werkelijk het probleem is of dat er een ander probleem er achter of er onder verscholen ligt.

2. Organiseren.
Opdracht/probleem definitie verder concretiseren. Op basis van uren of op basis van helder afgebakende interim opdracht. Deliverables: Analyse. Oplossingen. Organisatie op scherp zetten. Organisatie gereed maken voor implementatie.

3. Besturen.
Als trusted advisor, gedelegeerd ondernemer enkele weken of maanden aan het roer van de onderneming.

4. Coaching.
De ondernemer of het bedrijf voor korte-, middelange- of lange termijn coachen bij het veranderproces.

5. Lid Raad van Advies / Raad van Commissarissen.
Langdurige samenwerking met u als ondernemer via lidmaatschap van uw RvA/RvC. Minimaal 6 officiële vergaderingen per jaar en 2 dagen per maand beschikbaar voor ondersteuning met als opzet one-tier non executive model.

6. Initiator/starter.
Samen met startende ondernemers idee tot ontwikkeling brengen. Samen met bestaande onderneming nieuwe ideeën ontwikkelen.

7. Familieraad.
Als vertrouwenspersoon, in de gedelegeerde ondernemersrol, uw familie ondersteunen, samen met fiscaal en financieel specialisten, bij het beheren van uw bedrijfsbelangen.